Párkapcsolati tréning
„Egyszerre tartom a szerelmest bolondnak és szentnek. Bolond azért, mert nem lát tisztán… De szent mégis, azért, mert közben az élet legnagyobb élménye felé tart.”

Müller Péter

PÁRKAPCSOLATI ÉLMÉNYEK

Kifejezetten párok számára tervezett tréning-sorozatunk egyszerre kínál izgalmas élményeket, feltöltődést, fejlődést és lehetőséget arra, hogy a résztvevők önmagukat és társukat új oldalukról ismerhessék meg.

Célunk, hogy résztvevőink olyan különleges tapasztalatokat szerezhessenek, melyek elősegítik a párkapcsolat erősödését, az intimitás fokozódását, a kapcsolatban rejlő erőforrások és értékek felismerését. A közösen átélt intenzív élmények és az ezeket követő reflexió harmonikusabbá teszik a párkapcsolatot, valamint hozzájárulnak a megértés, az elfogadás és az önfeledt kapcsolódás megtapasztalásához.

Azt gondoljuk, amit a párunkkal megélünk,  az élet egyik legnagyobb csodája. Érték, melynek megőrzéséért érdemes tenni. Párkapcsolati élményeinkkel ehhez szeretnénk hozzájárulni.

KAPCSOLÓDÁS

Induló párkapcsolati tréning

2018. tavasz


KIKNEK AJÁNLJUK PÁRKAPCSOLATI ÉLMÉNYEINKET?

Párkapcsolatban élő, aktív, érdeklődő embereknek, akik szeretnek új, akár szokatlan és erős élményeket, tapasztalatokat szerezni, általuk fejlődni, feltöltődni és akik úgy gondolják, a párkapcsolat minőségének megőrzéséért, a közelség megtartásáért és a kapcsolat erősödéséért érdemes aktívan tenni.

Programunk nem terápia – fókuszt nem a múlt sérelmei vagy tévedései kapnak, hanem a jelen erőforrásai és lehetőségei.

Párkapcsolati élményeink a boldog egymásra találás, a megértés, az elfogadás és az önfeledt kapcsolódás lehetőségét hordozzák magunkban.

PÁRKAPCSOLATI ÉLMÉNYEINK

A KAPCSOLÓDÁS egy intenzív párkapcsolati élmény, mely során a résztvevők izgalmas kalandokat élhetnek át párjukkal. Az élményeken keresztül értékes tapasztalatot szerezhetnek egymásról, a kapcsolatuk működéséről, a benne rejlő erőforrásokról  és elsősorban önmagukról.

A KAPCSOLÓDÁS párkapcsolati tréningsorozatunk első állomása. Intenzív élményhétvége, melyen sajátos, olykor jelentős érzelmi, szellemi vagy fizikai kihívással járó helyzeteket teremtünk a részt vevő párok számára,  melyekben ön-és társismeretük mélyül, együttműködésük, kommunikációjuk fejlődik, megélhetik az intimitás és összetartozás új, eddig nem tapasztalt mélységeit. Az élményeket követő reflexió segít a tanulságok megfogalmazásában és mindennapokban is hasznos, gyakorlati tudássá alakításában. Az együtt töltött minőségi idő és a közösen átélt, intenzív bevonódással járó erőteljes élmények erősítik a kapcsolatot és fokozzák az azzal való elégedettséget.

Párkapcsolati élménysorozatunk négy egymásra épülő, de önallóan is teljes élményt nyújtó alkalomból áll.

A háromnapos alkalmak 4-6 pár részvételével zajlanak. A programot úgy építettük fel, hogy a folyamatokban a párok a többi pártól elkülönülten vesznek részt. Az élmények, a tanulságok megosztása és a reflexió a páron belül zajlik.

Valamennyi jelentkező párral egy személyes konzultációra kerül sor, ahol lehetőség van a keretek, tudnivalók átbeszélésére, a részvételi szándék véglegesítésére.

Érdeklődés, további információ: +36706297721 vagy +36306641033

A tréning bentlakásos. Helyszínül Budapesttől körülbelül 2-2,5 órányi távolságra lévő, nyugodt, természetközeli helyszíneket választottunk. A pontos helyszínről a jelentkezőket emailben tájékoztatjuk.

A háromnapos program díja páronként

150.000 Ft,

mely tartalmazza a szállást két éjszakára, a teljes ellátást (6 étkezés) és a programon való részvétel díját.