KÉSZSÉGFEJLESZTŐ PROGRAMOK

autogén tréning tanfolyam

Autogén tréning

Az önellazítás képessége tanulható.

 

BŐVEBBEN…

Asszertivitás tréning

Mindazoknak, akik szeretnék hatékonyabban és határozottabban képviselni érdekeiket, kimondani érzéseiket és véleményüket a következményektől való félelem nélkül.

RÉSZLETEK HAMAROSAN…

Együttműködést fejlesztő tréning

A legtöbb közösség, munkahely hatékony működésében, konfliktusaik eredményes kezelésében és a tagok jóllétében, a kiégés megelőzésében is kulcsfontosságú a magas szintű egyűttmőködés.

 BŐVEBBEN

Időmanagement

Időgazdálkodás tréning

Hogy minden fontos dologra jusson idő.

RÉSZLETEK HAMAROSAN…

Konfliktuskezelés

Konfliktuskezelő tréning

A konfliktusok szerves részei életünknek, a fejlődés és változás alapvető előmozdítói. Ha képessé válunk bátran, kontruktívan és a másik fél szempontjait is figyelembe véve aktívan részt venni bennük, nagy lépést teszünk afelé, hogy életünket a számunkra kívánatos irányba mozdítsuk.

Ez a tréning mindazoknak szól, akik szeretnék megérteni és felismerni a konfliktusok kialakulásában szerepet játszó eseményeket, akik szívesen gazdagodnának új eszközökkel és szeretnének tudatosabbá és hatékonyabbá válni konfliktushelyzetekben.

RÉSZLETEK HAMAROSAN…

kiégést megelőző tréning

Kiégést megelőző tréning

Mindazoknak, akik szeretnék felismerni a kiégés jeleit, tüneteit és tudatosan tenni akarnak a megelőzésért.

RÉSZLETEK HAMAROSAN…

Stresszkezelő tréning

Tréning a stressz természetéről, a megküzdési stratégiákról, alkalmazható technikákról.

RÉSZLETEK HAMAROSAN…

Ha szeretne megismerkedni velünk, módszertanunkkal, az adott témával, szeretettel várjuk kedvezményes ízelítő programjainkra!

RÉSZLETEK

ÖNISMERETI PROGRAMOK

Hiszünk abban, hogy mindenki rendelkezik azokkal az erőforrásokkal, melyek egy elégedett, kiegyensúlyozott élet kialakításhoz szükségesek. Néha ezekkel az erőforrásokkal nem vagyunk tisztában. Néha mi magunk választunk olyan nézőpontokat, alakítunk ki olyan viselkedésmódokat és értelmezéseket a világról és önmagunkról, melyek gátolnak minket.

Mi ahhoz nyújtunk keretet, élményeket, helyzeteket, biztonságos körülményeket, hogy résztvevőink olyan tapasztalatokat szerezhessenek a jelenben, melyeken keresztül felismerhetik és tudatosíthatják, hogy mik azok a megküzdési, kommunikációs és viselkedési módok, erősségek, értelmezési keretek, melyek támogatják őket személyes céljaik, a másokkal való harmonikus kapcsolódásuk, jóllétük elérésében.

önismeret- feldolgozás

Élmény-és kalandalapú önismereti tréning

Mindazoknak, akik szeretnének új lehetőségeket, erőforrásokat felfedezni magukban, szeretnének erős élményeket, tanulságos tapasztalatokat szerezni, kalandokat átélni, szeretnék jobban érteni és ismerni magukat, kapcsolataikat szeretnék harmonikusabbá és erősebbé tenni és szeretnének tudatosabban részt venni a saját életükben, döntéseikben.

BŐVEBBEN…

útkereső tréning

Útkereső tréning

Mindazoknak, akik úgy érzik, eljött az ideje a változásnak és azoknak, akik még keresik az útjukat.

RÉSZLETEK HAMAROSAN…